Fibergruppen arbetar med tekniska installationer och fasta eller trådlösa nätverk. Vi utför avancerade installationer och skapar driftsäkra lösningar för Internet, tele, data, kabel-TV, larm och övervakning. Våra kunder finns bland landets kommuner, fastighetsägare, företag och privatpersoner samtidigt som vi fungerar som underentreprenör för flera internationella bolag inom telekom och bredband.


Våra tjänster

Vi bygger infrastruktur.

Alt Text

Kommun

Fibergruppen arbetar idag med flera kommuner där vi tar hand om hela processen – från förarbete, strategi och planering till order och slutbesiktning. När ni vänder er till oss med ert uppdrag kan ni räkna med att vi har resurserna för projektering, byggnation/installation, dokumentation och slutbesiktning. Givetvis sköter vi även kontakter och samordning med kommunikationsoperatör, nätägare samt dom underentreprenörer vi anlitar.

Alt Text

Företag

Vi har sedan tidigare referenser samt erfarenhet från flera olika byggnationer. För oss är det en självklarhet att kunna kvalitetssäkra samtliga delar av våra projekt. Att lyssna på våra kunders önskemål och snabbt lösa deras problem där vi på Fibergruppen tar hand om hela processen är vår huvuduppgift. Vänligen kontakta oss på Fibergruppen för mer information och för ett personligt möte med referenser.

Alt Text

Privatperson

Surfa snabbare, öka utbudet av tjänster, välj mellan flera tjänsteleverantörer och öka fastighetens marknadsvärde. Fibergruppen installerar höghastighetsfiber i just ert område i samarbete Telia Operator Business som är en kommunikationsoperatör som erbjuder fastighetsägare och andra nätägare ett öppet fibernät (Öppen Fiber®). Öppen Fiber® är ett registrerat varumärke av TeliaSonera AB.

Alt Text

Bredbandshuset

Är ni intresserade av ordentlig information om Fiberutbyggnad till er kommun/område?
Bredbandshuset är vårt eget koncept för information om Fiber. Bredbandshuset placeras ut tillsammans med en av våra representanter på plats hos er för att på ett sakligt och inte påtvingat sätt kunna ge er fastighetsägare information om Fiberutbyggnad. För mer information vänligen kontakta oss


Kontakt

Vänligen kontakta oss enligt nedan. Kontor på följande orter Norrköping. Fibergruppen är aktiva med stationering och löpande närvaro i Östergötlands län, Örebro län, Jönköpings län samt Kalmar län.


Om Fibergruppen

Fibergruppen erbjuder byggnation av moderna nätlösningar tillsammans med Sveriges ledande operatörer och nätägare till privatkunder, föreningar och företag, samt samarbetar med kommuner för att nå deras bredbandsmål.

Som totalentreprenör tar vi hand om hela processen – från order, projektering och anläggningsarbeten, till installation, driftsättning och dokumentation. För oss är detta arbetssätt en självklarhet eftersom vi vill kunna kvalitetssäkra samtliga delar av våra projekt. Vi utför avancerade installationer och skapar driftsäkra lösningar för Internet, tele, data, kabel-TV, larm och övervakning. Våra certifierade fibertekniker arbetar med tekniska installationer och fasta eller trådlösa nätverk. Vi arbetar alltid med kvalitetssäkrat material för ett hållbart kabelsystem.

Huvudkontoret är beläget i Norrköping men Fibergruppen driver i dagsläget projekt från Skåne i söder och upp till Västernorrland. Fibernäten vi bygger finns både i stadsmiljö och på landsbygden, från tiotal och upp till tusentals anslutningar.

Fibergruppen grundades 2012 och är sedan 2016 en del av Transtema Group AB. Koncernen är rikstäckande och erbjuder ”allt mellan nät och moln” inom kommunikationsnät. Vi är stolta över att vara en del av Transtema Groups breda och långsiktiga mål.
Läs mer om vårt moderbolag: www.transtemagroup.se

För att möta våra kunders behov är det grundläggande att vara kundorienterade, flexibla och kreativa. Vi erbjuder ett komplett och kvalitetssäkrat koncept för att bygga och underhålla Ditt fibernät.


Vi bygger fibernät bl a i samarbete med Telia.

jonasStart