God Jul och Gott Nytt År

Vi på Fibergruppen önskar våra kunder och samarbetspartners en God Jul och ett Gott Nytt År. Vi har stängt från den 22 december och öppnar åter den 2 januari.  

birgittaGod Jul och Gott Nytt År

Nya öppet tider i växeln

Vi har ändrade öppet tider i växeln fr.o.m den 11 dec. Måndag – Fredag är växeln öppen kl. 10-12 och 13-15,  lunchstängt 12-13. Det går även bra att maila till kontakt@fibergruppen.se  

birgittaNya öppet tider i växeln

Kick-off med Transtema

Stort tack till vårt moderbolag Transtema Group för en trevlig och spännande kick-off på Sundbyholms Slott med nätverkande och framtidsplaner tillsammans med våra systerbolag i koncernen.

birgittaKick-off med Transtema

Invigning av Nora och Hällefors fibernät!

Den 15 juni hölls en solig invigning hos projektets första uppkopplade kund i vårt fiberprojekt på Nora och Hällefors landsbygd, där 90% erbjudits fiberanslutning. Närvarande var vi på Fibergruppen, representanter och kommunalråden från respektive kommun, Länsstyrelsen, landshövding Maria Larsson, chef på Telia fiber Linda Hernström m fl. Läs om invigningen på Nerikes Allehanda Premium eller här på 24i: http://24i.se/lyckad-invigning-av-glesbygdsfiber/

birgittaInvigning av Nora och Hällefors fibernät!

Byggbeslut för Lindesbergs grupp 2!

I slutet på april kunde vi stolt meddela att beslut togs om byggnation av fibernät för 7 st landsbygdsområden i Lindesbergs kommun.

birgittaByggbeslut för Lindesbergs grupp 2!

Öppet Hus för Lindesbergs ”grupp 2”

I början på april hölls ett trevligt och välbesökt Öppet Hus i Lindeskolan tillsammans med Telia Öppen Fiber och kommunrepresentanter för de områden i Lindesberg kommun som ingår i grupp 2.

birgittaÖppet Hus för Lindesbergs ”grupp 2”

Byggbeslut i Askersund!

I mars kunde vi stolt meddela att beslut togs om byggnation av fibernät för 6 st landsbygdsområden i Askersund kommun.

birgittaByggbeslut i Askersund!

Byggnation i Koverboda!

Koverboda som första område i samarbetet mellan oss på Fibergruppen, Telia och Lindesberg kommun, är i full gång med sin fiberbyggnation. Läs Lindenytts artikel om byggstarten i Lindesberg från i våras: http://www.lindenytt.com/nyheter/fiberutbyggnaden-invigd/

birgittaByggnation i Koverboda!

Samförläggning och byggbeslut i Södra Väringen!

Samförläggningen är färdig i Södra Väringen och beslut om byggnation av fibernät är fattat för området Södra Väringen, Raboda och Sånnaboda i Örebro kommun.

birgittaSamförläggning och byggbeslut i Södra Väringen!

Byggbeslut i Blackstahyttan/Frösvidal!

I maj kunde vi stolt meddela att beslut togs om byggnation av fibernät för området Blackstahyttan/Frösvidal i Örebro kommun.

birgittaByggbeslut i Blackstahyttan/Frösvidal!